Part

Design Lars Pettersson & Morgan Rudberg

Hyllan Part (2019) skapades under en geometrisk skisslek. De ingående komponenterna skulle skapa dekorativa mönster där ett få antal delar skapar varierande uttryck i olika hyllkombinationer. Hyllan Parts modulsystem gör att hyllan fungerar lika bra ensam eller genom att fylla en hel vägg eller varför inte ett helt rum. Hyllan Part finns som vänster- och högerhylla.

Den tillverkas i massivträ i ek, ask och standardbetser på ask, vitpigmenterad ek eller ask. Hyllan i standardfärg tillverkas i MDF. Part finns som en ren hylla eller så kan den förses med en träfront i höjden 30 mm eller med en glasfront i höjden 180 mm. Totaldjupet på hyllan är 120 mm och innermåttet bakom träfront eller glasfront är djup 100 mm. Hyllan skruvas upp på vägg.

Part gör sig bra i pausrum och mötesplatser på kontor, men även i väntrum på sjukhus, banker, etc. Part passar även i hemmet, både diskret utformad för vardagsrummet och färgstark hylla till barn- och tonårsrummet. Part kan användas som display för tidskrifter, böcker, dekorativa produkter mm.