Front | Fristående

Design Lasse Pettersson & Lennart Notman

Front fristående (2006), finns i följande tre kombinationer. 1. Utan lister med rygg i Bulletin Board 2204 eller magnetisk whiteboard inklusive magneter. 2.Tidsskriftsställ med raka eller vinklade lister monterade på en eller båda sidor av ryggen. 3. En kombination med raka eller vinklade lister med rygg i trä, Bulletin Board 2204 eller magnetisk whiteboard inklusive magneter.

Härdat klarglas i höjderna 150 (=A5) och 230 (=A4) mm. Mot tillägg finns plexiglas. Utförande foten och lister är massivt trä i ek, björk, standardfärger, standardbetser på ek och vitpigmenterad ek. Ytbehandling klarlack. Specialmått och andra utförande efter förfrågan. Som tillbehör infrästa hjul i foten. Extra magneter till whiteboard. Avdelare i massivt trä som sätts på glaset för indelning i fack.

Front presenterades år 2004 som ett enkelt rakt tidskriftsställ som skruvas i vägg. Under årens lopp har Front vuxit och blivit ett omfattande exponeringssystem bestående av tidskrifts-, magasin-, och tavellist, hylla, klädhängare, glaslåda för växter, dekorationer eller exponering, tavla för pappersark eller affisch, panel med olika funktioner som skrivtavla, anslagstavla, spegel, tidskrifts- och broschyrställ, förvaring för extra tidskrifter/broschyrer, monterskåp och fristående skärm. Fördelen med Front är att du kan möblera med samma produkt för olika användningsområde. Front möbleras i hotell, i väntrum, i arbets-, konferens- och lunchrum, skolor, museum, bibliotek, ambassader, hemma i kök, hall eller i sovrum.