Front | List

Design Lasse Pettersson & Lennart Notman

Front exponeringslist (2004), finns i längderna 250, 500, 1000, 1500 och 2000 mm som skruvas på vägg. Den raka listen finns i djup 54 och 98 mm och den vinklade listen finns djup 54 mm. Front exponeringslist tillverkas i ek, björk, standardfärger, standardbetser på ek och vitpigmenterad ek. Välj mellan glashöjderna 32 mm (ej för vinklad list), 150 mm (=A5) och 230 mm (=A4).

Härdat klarglas som standard och mot tillägg finns plexiglas. Specialmått, andra träslag, färger och ytbehandlingar efter förfrågan. Som tillbehör finns avdelare i trä som sätts på glaset för indelning i fack. Listerna används för exponering av tidning, magasin, broschyr, tavla, plansch, fotografi.

Front presenterades år 2004 som ett enkelt rakt tidskriftsställ som skruvas i vägg. Under årens lopp har Front vuxit och blivit ett omfattande exponeringssystem bestående av tidskrifts-, magasin-, och tavellist, hylla, klädhängare, glaslåda för växter, dekorationer eller exponering, tavla för pappersark eller affisch, panel med olika funktioner som skrivtavla, anslagstavla, spegel, tidskrifts- och broschyrställ, förvaring för extra tidskrifter/broschyrer, monterskåp och fristående skärm. Fördelen med Front är att du kan möblera med samma produkt för olika användningsområde. Front möbleras i hotell, i väntrum, i arbets-, konferens- och lunchrum, skolor, museum, bibliotek, ambassader, hemma i kök, hall eller i sovrum.