Front | Förvaring

Design Lasse Pettersson & Lennart Notman

Front förvaring (2007). Ryggen i trä med monterade raka eller vinklade lister för tidningar, broschyrer och magasin. Bakom finns det utrymme för extra förvaring. Lister är i massiv trä och rygg i MDF av faner i ek, björk, standardfärger, standardbetser på ek och vitpigmenterad ek. Härdat klarglas i höjd 230 mm. Som tillägg finns plexiglas.

Förvaringen hängs på vägg med metallist. Specialmått och andra utförande efter förfrågan. Som tillbehör finns avdelare i massiv trä som sätts på glaset för indelning i fack.

Front presenterades år 2004 som ett enkelt rakt tidskriftsställ som skruvas i vägg. Under årens lopp har Front vuxit och blivit ett omfattande exponeringssystem bestående av tidskrifts-, magasin-, och tavellist, hylla, klädhängare, glaslåda för växter, dekorationer eller exponering, tavla för pappersark eller affisch, panel med olika funktioner som skrivtavla, anslagstavla, spegel, tidskrifts- och broschyrställ, förvaring för extra tidskrifter/broschyrer, monterskåp och fristående skärm. Fördelen med Front är att du kan möblera med samma produkt för olika användningsområde. Front möbleras i hotell, i väntrum, i arbets-, konferens- och lunchrum, skolor, museum, bibliotek, ambassader, hemma i kök, hall eller i sovrum.