Stow

Design Patrik Hansson

Stow (2009) består av mediabänk, förvarings- och sittbänk, byrå och skåp med kombination av dörrar och låda. Stow tillverkas i MDF och samtliga modeller finns i standardfärger. Möblera med Stow i vardagsrummet, hallen, som sängbord, i konferensrum, som kontorsförvaring. Den kan även placeras fristående, då bakstycket har en snygg utformning.

Stow levereras ihopsatta med justerbara ställskruvar i sockeln.

Mediabänken finns i höjd 400, djup 460 och längderna 1000, 1500 och 2000 mm. Luckan har ett generöst handtag med dolt spår så att den elektroniska utrustningen kan fjärrstyras utan att luckan är öppen. Ett antal hål finns förberett i rygg, topp, botten och mellansida. Hålen används för kabeldragning och möjliggör luftcirkulation. För mediabänken välj mellan sockel, hjul eller väggbeslag. Som tillval finns en låda i björk med fullt utdrag.

Förvarings- och sittbänk finns i höjd 440, djup 400 och längd 1150 mm med två lådor och längd 1716 mm med tre lådor, alla försedda med sockel och lådorna är med fullt utdrag. För att få struktur på sin förvaring finns följande tillval till Stow förvaringsbänk; dyna klädd i svart läder och tre stycken mellanfack. Dessa kan användas för sortering av skor, mössor, vantar, böcker, leksaker mm.

Byrån finns med tre lådor. Skåpet med kombinerad dörr och låda finns i en bredd och två höjder. Samtliga delar är i djup 460 mm. Lådorna är med fullt utdrag. För byrån och skåpen välj mellan hjul eller sockel.